Over ons

Wie zit er achter Fitnesselastiek.com?

Op deze pagina lees je meer dan je eigenlijk wilt weten:P Wie zijn we? Fitnesselastiek.com bestaat uit een mobiele fitness onderneming afkomstig uit Den Haag. Ons doel is om fitness laagdrempeliger te maken voor iedereen en hiermee de weg vrij te maken naar een healthy lifestyle.

Onze founder, Alex, zocht naar een mobiele, functionele trainingsmethode om in shape te blijven die gecombineerd kan worden met een drukke agenda. Na veel experimenten kwam hij erachter dat trainen met weerstandsbanden als een complete kracht, stretch en stabiliteit training kunnen dienen die je overal uit kan voeren!

Fitnesselastiek.com was geboren en de rest is geschiedenis.

Jouw work-out start met sterke weerstandsbanden

Bestel nu jouw weerstandsbanden via Fitnesselastiek.com en train overal waar je wilt, hoe zwaar je wilt! De weerstandsbanden zijn los verkrijgbaar in verschillende sterktes, of je kunt direct een complete weerstandsbanden set bestellen.

Bij Fitnesselastiek.com ben je verzekerd van een goede service, alle betaalmogelijkheden en een snelle levering van al onze producten. Om de kwaliteit van onze weerstandsbanden te garanderen zijn ze uitgebreid getest door verschillende fanatieke sporters.

Klaar om te bestellen? Bekijk dan alle weerstandsbanden in onze shop!